top of page

Haar behandeling bij vrouwen

Welkom bij Intermedica Kliniek, dé plek waar we ons natuurlijk ook richten op haar behandeling voor vrouwen. Sterker nog, we hebben er al ruim 20 jaar ervaring mee!

In het dagelijks leven worden haarverlies en kaalheid vaak eerder geassocieerd met mannen dan met vrouwen. Het zal je daarom misschien verrassen dat meer dan de helft van onze patiënten juist vrouwen zijn. Vrouwen ervaren weliswaar geen kaalheid op dezelfde manier als mannen -je krijgt bijvoorbeeld als vrouw geen inhammen en kalende kruin-, maar veelvoorkomende klachten zijn dunner wordend haar en haaruitval. En hier komt Intermedica in beeld! Onze dermatologen zorgen voor een correcte diagnose, een passend behandeladvies en een zorgvuldige follow-up.


Welkom bij Intermedica Kliniek, dé plek waar we ons natuurlijk ook richten op haar behandeling  voor vrouwen. Sterker nog, we hebben er al ruim 20 jaar ervaring mee!
Intermedica Kliniek, dé plek waar we ons richten op haar behandeling voor vrouwen.

We begrijpen als geen ander hoe belangrijk je haar is voor je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Een weelderige haardos kan een gevoel van trots en vrouwelijkheid versterken, terwijl dunner wordend haar juist het zelfvertrouwen kan aantasten. Haarproblemen zijn geen oppervlakkige kwestie; ze hebben een diepgaand effect op hoe we onszelf zien en hoe we onszelf presenteren aan de wereld om ons heen.


Specialisten voor haar behandeling bij vrouwen

Bij Intermedica zijn we vastbesloten om vrouwen te helpen hun haarproblemen aan te pakken. Onze gespecialiseerde dermatologen hebben jarenlange ervaring in het behandelen van haaruitval en dunner wordend haar bij vrouwen. We bieden (wetenschappelijk) bewezen effectieve behandelingen die zorgvuldig worden afgestemd op de specifieke behoeften van elke individuele patiënt.We begrijpen dat het kiezen van de juiste behandeling een belangrijke beslissing is. Daarom moedigen we onze patiënten aan om een persoonlijk consult te plannen, waarbij we de tijd nemen om je zorgen te bespreken, vragen te beantwoorden en een behandelplan op maat te maken dat aan realistische verwachtingen voldoet. Samen evalueren we na enige tijd de voortgang van de behandeling, onder andere met beeldmateriaal, zodat je zelf ook kunt zien waar je het voor doet. Bij Intermedica Kliniek staan we klaar om je te helpen je haarproblemen aan te pakken. Neem vandaag nog contact met ons op of lees verder onze informatie over haaruitval bij vrouwen!コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page