top of page

Over de Intermedica kliniek

Medische oplossingen bij haarproblemen

De Intermedica Kliniek is hèt landelijke expertisecentrum voor haarziekten. Collega dermatologen en (universitaire) ziekenhuizen gebruiken de Intermedica Kliniek als referentiecentrum voor second opinions voor patiënten met een haarziekten, overmatig haarverlies.


Wellicht vond je ons na een lange periode van onzekerheid en zoeken naar een oplossing. Bij de Intermedica Kliniek begrijpen we wat jou bezighoudt.
De impact van problemen met het haar is vaak erg groot. Deze invloed is niet alleen merkbaar op de hoofdhuid zelf, maar ook op je sociaal functioneren, je zelfvertrouwen en je psyche... 

 

Verlies van het haar kan leiden tot bezorgdheid, verdriet, paniek en zelfs depressiviteit. Er zijn haarziekten die zo zelden voorkomen dat zij slecht worden herkend, andere komen zó vaak voor dat zij niet als een afwijking worden beschouwd.

In alle gevallen is er behoefte aan een goede herkenning van het probleem en een juiste behandeling bij haaruitval.
Bij Intermedica vind je alle kennis en kunde op het gebied van haarproblemen. Maak een afspraak en we helpen je graag verder!

Intermedica wachtruimte.

Waarom naar de Intermedica Kliniek?

Iedereen kan bij de Intermedica Kliniek terecht voor een objectief medisch advies van een ervaren dermatoloog bij problemen met alle haarafwijkingen en haarziekten, die zich bijvoorbeeld manifesteren in haaruitval, (extreem) haarverlies of kaalheid.


De artsen en dermatologen van de Intermedica Kliniek bieden je uitermate deskundig en objectief medisch advies en een eerlijke voorstelling van de behandelmogelijkheden en vooruitzichten.

De Intermedica Kliniek is, zoals alle ziekenhuizen, een Instituut voor Medisch Specialistische Zorg, een Zelfstandig Behandelcentrum (ZBC).
Een ZBC is een door de overheid erkende kliniek waarbinnen medisch specialisten actief zijn.  In de Intermedica Kliniek werken artsen en medisch specialisten (dermatologen). Zij diagnostiseren en behandelen haarziekten- en haarafwijkingen (haarverlies, haaruitval, kaalheid).

De Intermedica Kliniek is lid van de ZKN (vereniging van Zelfstandige Klinieken in Nederland)

Meten is weten

De Intermedica Kliniek beschikt over zeer geavanceerde apparatuur om hoofdhuid en haren nauwkeurig te registreren en te documenteren. Om het verloop van de haaruitval of de behandeling te volgen wordt de hoofdhuid tijdens een trichoscan digitaal vastgelegd met overzichts- en detailopnamen.

 

Daarmee wordt het aantal haren per vierkante centimeter bepaald en wordt de kwaliteit van de haren beoordeeld.  Bij controles (éénmaal per jaar) wordt de trichoscan herhaald en zijn wij èn jij in staat de voortgang van de behandeling te volgen.  Je huisarts en verwijzend specialist worden geïnformeerd over onze bevindingen.
 

Op deze website vind je heel veel informatie over haarziekten, haaraandoeningen, haaruitval, haarverlies en kaalheid.

Onze medisch personeel

BIG-nummer: 39066055201

Professor dr. Sherief Janmohamed behaalde zijn artsdiploma aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. In 2014 promoveerde hij op het onderwerp “hemangiomen”, een huidtumor bij kinderen. Sherief Janmohamed is als dermatoloog werkzaam in het Universitair Ziekenhuis Brussel, België en is docent aan de faculteit Geneeskunde en Farmacie aan de Vrije Universiteit Brussel. Naast de trichologie zijn kinderdermatologie en cosmetische dermatologie zijn aandachtsgebieden. Dr. Janmohamed is tevens epidemioloog.

BIG: 49042886101

Drs. Albert Gho studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij werkte als basisarts in diverse functies in de geestelijke en curatieve zorg. Zijn interesse in de diagnostiek en behandeling van haarafwijkingen is de grote drijfveer achter zijn enthousiasme voor zijn patiënten.

Je maakt je zorgen over je haar? Wij kunnen je helpen!

Je haar wordt steeds dunner? Je verliest meer haren dan wat je als normaal zou beschouwen? Je haargrens is anders dan voorheen? De hoeveelheid en kwaliteit van je haren gaat steeds meer achteruit en je wilt je daar niet bij neerleggen? Wat is de oorzaak en wat kun je eraan doen?
 

Onze dermatologen zijn gespecialiseerd in haarproblemen. Tijdens een consult van ruim een uur stelt een van onze dermatologen de diagnose en wordt met je besproken welke behandelmogelijkheden er zijn.

bottom of page