top of page

Intermedica Haarkliniek: een kijkje in onze geschiedenis

Sinds haar oprichting in 2002 is Intermedica Kliniek de toonaangevende haarkliniek in Nederland waar hoogwaardige diagnostiek en behandelingen worden uitgevoerd door gespecialiseerde dermatologen. Met twintig jaar ervaring is onze kliniek daarin uniek, zowel in Nederland als daarbuiten.

Gedurende de afgelopen jaren heeft Intermedica Kliniek een prominente positie verworven in de Nederlandse gezondheidszorg. Huisartsen en collega-specialisten hebben al vanaf het begin hun vertrouwen uitgesproken door hun patiënten met haaruitval en kaalheid naar onze kliniek door te verwijzen.

Hoewel haaruitval en kaalheid aanvankelijk voornamelijk als een probleem voor mannen werden gezien, is het aantal vrouwen dat onze kliniek bezoekt in de loop der jaren aanzienlijk gestegen. Vrouwen realiseren zich steeds meer dat het ontstaan van haarverlies zowel bij mannen als bij vrouwen kan worden voorkomen of vertraagd.

Onze kliniek is gunstig gelegen in Wijchen, vlakbij Nijmegen, en is gemakkelijk bereikbaar via de A50 en A73. Degenen die ons al langer kennen, herinneren zich wellicht onze voormalige locaties in Geldermalsen en Boxmeer.


De oude locatie van de Intermedica Kliniek in klooster Elsendael te Boxmeer
De oude locatie van de Intermedica Kliniek in klooster Elsendael te Boxmeer

Intermedica Haarkliniek: missie en visie

Bij de Intermedica Kliniek hebben we als missie om de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg en diagnostiek te bieden op het gebied van haar- en hoofdhuidproblemen. We streven ernaar om onze huidige kwaliteit te behouden en de bekendheid van onze kliniek zowel onder het publiek als onder huisartsen en dermatologen verder uit te breiden.

Gedurende de jaren hebben we onze kennis gedeeld met beroepsgenoten, waardoor sommigen van hen collega's zijn geworden in onze kliniek. Dr. Ids Boersma, een van onze voormalige dermatologen die lange tijd nauw betrokken was bij onze kliniek, geniet nu van zijn welverdiende pensioen. Hij heeft zijn kennis en enthousiasme echter overgedragen aan zijn opvolgers, waaronder prof. dr. Sherief Janmohamed.

Wat onze kliniek kenmerkt, is dat medewerkers vaak lange tijd werkzaam zijn bij Intermedica. Onze patiënten hoeven meestal niet vaker dan eenmaal per jaar onze kliniek te bezoeken en zien vrijwel altijd een bekend gezicht. Deze wederzijdse herkenning creëert een vertrouwde en plezierige sfeer.


De huidige locatie van de Intermedica Kliniek in Wijchen
De huidige locatie van de Intermedica Kliniek in Wijchenコメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page