top of page

TRIX Basic: voedingssupplementen, 100% natuurlijk

De voedingssupplementen van TRIX Basic zijn bedoeld voor personen die op natuurlijke wijze de groei van hun haren willen bevorderen en tegelijkertijd de uitval van hun haren willen remmen. De drie supplementen van TRIX Basic zijn samengesteld uit vitaminen en mineralen. Van deze stoffen is wetenschappelijk aangetoond dat ze een positief effect op haargroei kunnen hebben en haaruitval kunnen remmen. De inhoud en de samenstelling van de supplementen staan uitgebreid op de pagina beschreven. De supplementen zijn niet op dieren getest en ook geschikt voor vegetariërs, veganisten, personen met een lactose intolerantie en personen met overgevoeligheid voor gluten.


Ons team van specialisten heeft drie verschillende voedingssupplementen ontwikkeld. Ieder voedingssupplement richt zich op een bepaald type haaruitval.


TRIX Basic Alpha – dunner wordend haar

Dit voedingssupplement is speciaal ontwikkeld voor mensen die belast zijn met erfelijke kaalheid, oftewel alopecia androgenetica. Dit type haaruitval komt bij vrouwen als eerste tot uiting bij de middenscheiding: de haren worden dunner en de hoofdhuid wordt duidelijker zichtbaar. Daarna verspreid het dunner wordende haar zich over het gehele hoofd, resulterend in een doorschijnende hoofdhuid. Dit type haaruitval komt bij mannen als eerste tot uiting op de kruin en inhammen: de haren worden dunner, vallen uit en de hoofdhuid wordt zichtbaar. Ontdek alles over Trix Basic Alpha op onze supplementenpagina.

TRIX Basic Beta – haaruitval door stress

Dit voedingssupplement is ontwikkeld voor mensen die (tijdelijk) veel haaruitval ervaren door stress, oftewel een telogeen effluvium. Dit type haaruitval komt vaak voor en wordt veroorzaakt door een zeer stressvolle gebeurtenis, zoals een scheiding, auto-ongeluk, operatie of langdurige blootstelling van de haren aan de zon (zonvakantie). Een telogeen effluvium gaat meestal vanzelf over na zes maanden. Om dit proces te versnellen is TRIX Basic Beta ontwikkeld: je haarcyclus keert sneller terug naar normaal.
TRIX Basic Gamma – kale plek op je hoofd

Dit voedingssupplement is speciaal ontwikkeld voor mensen met een kale plek op hun hoofd, oftewel alopecia areata. Dit type haaruitval kenmerkt zich doordat de kale plekken vrijwel altijd rond / ovaal van vorm zijn en hierop geen enkele haar meer groeit. De oorzaak ligt in bijna alle gevallen bij het eigen auto-immuunsysteem: je lichaam valt je eigen haren aan. TRIX Basic Gamma bevat natuurlijke ingrediënten die wetenschappelijk hebben aangetoond de kans op hergroei van haren te kunnen vergroten.

TRIX Basic Fibers

Voor mensen die hun haardos meer volume willen geven zijn TRIX Basic Fibers ontwikkeld. Dit zijn microscopisch kleine keratine vezels die je over je haar heen strooit. De vezels hechten zich aan je eigen haren en bedekken zo de hoofdhuid. Je kapsels oogt hierdoor voller en dikker – al jaren het favoriete haarproduct van veel Nederlanders! De hair fibers van TRIX Basic zijn zo klein en fijn dat jij, of een ander, ze met het blote oog niet kunt waarnemen. Het is even oefenen, maar de resultaten zijn spectaculair. Je bent op afspraak (kosteloos) van harte welkom op onze locatie in Wijchen waar onze hair fiber specialist de hair fibers bij jou aanbrengt zodat je het resultaat op jouw haar kan zien. Vervolgens wordt jou geleerd hoe jij het bij jezelf kan aanbrengen – tips and tricks van een professional!


TRIX Basic Fibers


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page