top of page
Press conference

FAQ

Antwoorden op de meest gestelde vragen over de diensten en behandelingen van onze kliniek.
Is je vraag er niet bij? Neem dan contact op.

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over onze diensten en behandelingen. Of je nu last hebt van haaruitval, kaalheid of andere haar gerelateerde problemen, we bieden verschillende oplossingen en behandelingen om je haar weer gezond en vol te maken.
 

We begrijpen dat je mogelijk vragen hebt over onze procedures en wat je kunt verwachten tijdens je bezoek aan onze kliniek. Daarom hebben we deze pagina gemaakt om je te voorzien van de meest relevante informatie en om je vragen te beantwoorden. Mocht je nog steeds vragen hebben na het lezen van deze pagina, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden.

Je maakt je zorgen over je haar? Wij kunnen je helpen!

Je haar wordt steeds dunner? Je verliest meer haren dan wat je als normaal zou beschouwen? Je haargrens is anders dan voorheen? De hoeveelheid en kwaliteit van je haren gaat steeds meer achteruit en je wilt je daar niet bij neerleggen? Wat is de oorzaak en wat kun je eraan doen?
 

Onze dermatologen zijn gespecialiseerd in haarproblemen. Tijdens een consult van ruim een uur stelt een van onze dermatologen de diagnose en wordt met je besproken welke behandelmogelijkheden er zijn.

Over Intermedica kliniek

De Intermedica Kliniek is hèt landelijke expertisecentrum voor haarziekten. Collega dermatologen en (universitaire) ziekenhuizen gebruiken de Intermedica Kliniek als referentiecentrum voor second opinions voor patiënten met een haarziekten, overmatig haarverlies.

bottom of page