neem contact op

info@intermedica.nl     024-711 1036    herhaalrecept

Avene Wondverzorging

AVENE CICALFATE WONDVERZORGING
Het helen van een wond is een bijzondere eigenschap van onze huid. De huid is van nature zelfherstellend: de beschadigde huidbarrière zal meestal vanzelf helen. Bij wondheling bij oppervlakkige, kleine en dagelijkse wonden sluit de huid zich vanuit de wondrand. Je kunt dit herstel een handje helpen: Avène Cicalfate is de nummer één op het gebied van dermo-cosmetische wondverzorging! Het herstelt, zuivert en verzacht in die gevallen waarbij het natuurlijke reparatie mechanisme niet voldoende is.

Avène Cicalfate is een product dat geschikt is voor vele toepassingen in het dagelijks leven. Het kan gebruikt worden op de huid van volwassenen, kinderen en baby’s. Er zijn dan ook verschillende formaten tubes verkrijgbaar, zodat je altijd een handig formaat bij de hand kunt hebben. Avene Cicalfate heeft een verzachtend effect vanaf het eerste gebruik. Artsen stelden al na 48u gebruik een herstellende werking vast.

Je maakt je zorgen over je haar? Wij kunnen je helpen!

De hoeveelheid en kwaliteit van je haren gaat steeds meer achteruit en je wilt je daar niet bij neerleggen? Tijdens een consult van een uur wordt je haarprobleem geanalyseerd, stelt een van onze dermatologen een diagnose en wordt met je besproken welke behandelmogelijkheden er zijn.