top of page

Intermedica Kliniek verheugd om sponsor-partner te zijn van de Nederlandse Haarstichting

De Intermedica Kliniek is onlangs officieel sponsorpartner geworden van De Nederlandse Haarstichting. Als toegewijde kliniek op het gebied van haarverzorging en gezondheid zijn we gepassioneerd om mensen te helpen hun haarproblemen te begrijpen en aan te pakken. Met De Nederlandse Haarstichting delen we deze passie en kunnen we onze inspanningen bundelen.


Wat doet de Intermedica Kliniek?

Intermedica Kliniek is hét expertisecentrum voor haarziekten in Nederland, met meer dan 20 jaar ervaring. Wij bieden gespecialiseerde diagnostiek en behandeling voor haarproblemen, zoals haaruitval, kaalheid en andere haarafwijkingen. Onze deskundige dermatologen staan klaar om objectief medisch advies te geven en bieden eerlijke voorstellingen van behandelmogelijkheden en vooruitzichten. Als erkend zelfstandig behandelcentrum zijn we toegewijd aan het helpen van patiënten met hun haarproblemen, met empathie, expertise en nauwgezetheid.Wat is het doel van de Intermedica Kliniek?

Het doel van Intermedica Kliniek is om patiënten met haarproblemen hoogwaardige zorg te bieden, gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring en expertise. We streven ernaar om een vertrouwde plek te zijn waar patiënten kunnen rekenen op gespecialiseerde diagnostiek, objectief medisch advies en passende behandelingen voor diverse haarziekten en haarafwijkingen. Onze focus ligt op het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze patiënten door hen te helpen met hun haarproblemen, met zorg, begrip en deskundigheid.


Waarom is de Intermedica kliniek sponsor-partner van de Nederlandse Haarstichting?

Intermedica Kliniek is een trotse sponsor-partner van de Nederlandse Haarstichting vanwege onze gedeelde missie om mensen met haarproblemen en haarziekten te ondersteunen. De Nederlandse Haarstichting vervult een cruciale rol als centraal platform waar iedereen met haarproblemen terecht kan voor informatie, steun en begeleiding. Door samen te werken met de Nederlandse Haarstichting kunnen wij onze expertise en ervaring inzetten om bij te dragen aan voorlichting en het ontwikkelen en bereikbaar maken van oplossingen voor haarproblemen. Bovendien delen wij de toewijding van de Nederlandse Haarstichting aan wetenschappelijk onderzoek en het bieden van hulp aan mensen met haarproblemen, inclusief psychologische ondersteuning. Als sponsor-partner van De Nederlandse Haarstichting onderstrepen wij ons gezamenlijk streven naar openheid, transparantie en het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met haarproblemen.
Op onze blog zullen we binnenkort meer delen over hoe we samenwerken met De Nederlandse Haarstichting en hoe deze samenwerking ons in staat stelt om onze missie van haarverzorging en gezondheid verder te bevorderen. Blijf op de hoogte voor meer updates en informatie!
Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page