top of page

Haartransplantatie advies: Intermedica Kliniek in het AD

Onlangs verscheen een artikel in het Algemeen Dagblad met de titel "Waarom mannen kiezen voor een haartransplantatie: ‘Die kale plek maakte een oude man van me". Dit artikel werpt licht op de groeiende trend onder mannen om haartransplantaties te ondergaan. Met vier op de vijf mannen die vroeg of laat met kaalheid te maken krijgen, is het begrijpelijk dat deze ingreep aan populariteit wint.


AD artikel over "Waarom mannen kiezen voor een haartransplantatie"
AD artikel over "Waarom mannen kiezen voor een haartransplantatie"


Haartransplantatie advies

Voor sommigen is het omarmen van kaalheid geen issue, terwijl anderen worstelen met het idee van een kale plek en er alles aan doen om verdere kaalheid te voorkomen. In dit proces speelt de Intermedica kliniek als landelijke referentiekliniek bij advies over haarbehoud en haartransplantatie een belangrijke rol. Het AD noemde specifiek Intermedica Kliniek als een betrouwbare bron voor haartransplantatie advies.


Bij een haartransplantatie worden haren herverdeeld, waarbij haren uit dichtbehaarde gebieden worden verplaatst naar dunbehaarde gebieden. Het is echter van cruciaal belang om goed geïnformeerd te worden over het behoud van de niet-getransplanteerde haren om te voorkomen dat deze uitvallen en alleen de getransplanteerde haren overblijven. Bij Intermedica Kliniek staan we klaar om je hierin te adviseren.


Wij bieden onafhankelijk en objectief advies over haartransplantatie en het meest effectieve behandelplan. Ons ervaren team beoordeelt of een haartransplantatie de beste optie is, of dat er andere manieren zijn om de kwaliteit en dichtheid van je haren te verbeteren.


AD artikel met Intermedica Kliniek
AD artikel met Intermedica Kliniek

Denk je eraan om een haartransplantatie te ondergaan?

Op het internet vind je tal van informatie over haartransplantaties, afkomstig van verschillende klinieken, zowel nationaal als internationaal. Mensen delen hun persoonlijke ervaringen op fora en er wordt druk gediscussieerd over de verschillende aspecten van deze ingreep.


Het is echter van groot belang om te beseffen dat er geen specifiek keurmerk bestaat voor haartransplantaties, wat het lastig maakt om de authenticiteit of waarde van de beweringen te verifiëren. Slechts enkele klinieken voeren een keurmerk, zoals het ZKN-keurmerk (Zelfstandige Klinieken Nederland), waarbij jaarlijks een onafhankelijke kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd. Dit kan enige zekerheid bieden omtrent de kwaliteit van de behandeling.


Bij sommige andere klinieken is het echter niet duidelijk of de verstrekte informatie over behandelingen aan een dergelijke kwaliteitscontrole is onderworpen.


Bij Intermedica Kliniek voeren wij geen haartransplantaties uit en hebben wij geen enkel belang bij het aantrekken of doorverwijzen van patiënten voor haartransplantaties. Onze dermatologen verstrekken daarom objectieve informatie over dit onderwerp, zodat je goed geïnformeerd bent voordat je een beslissing neemt.


Heb je vragen over haartransplantaties? Kijk dan hier voor antwoorden op veelgestelde vragen. Als jouw vraag niet beantwoord is, kun je deze stellen via ons contactformulier. We staan klaar om je verder te helpen!


Download het artikel uit het AD hier:


De opmars van de haartransplantatie
.pdf
Download PDF • 1.21MBComentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page