neem contact op

info@intermedica.nl     024-711 1036    herhaalrecept

FAQ – Wat doet mesotherapie bij haaruitval?

De term mesotherapie geeft aan dat er “actieve” stoffen in de huid worden gespoten met het doel de kwaliteit van de huid te verbeteren. Dit gebeurt met vele kleine prikjes. Indien mesotherapie wordt toegepast bij alopecia androgenetica moet er wel een werkzame stof worden ingespoten. Vitaminen helpen niet. De ingespoten stoffen komen via de huid in de rest van het lichaam en de werkzaamheid is niet wetenschappelijk aangetoond.

Als de actieve stof finasteride of dutasteride is, kun je deze beter innemen. Deze stoffen komen dan via het lichaam in de hoofdhuid en dit heeft een bewezen effect.

Je maakt je zorgen over je haar? Wij kunnen je helpen!

Je haar wordt steeds dunner? Je verliest meer haren dan wat je als normaal zou beschouwen? Je haargrens is anders dan voorheen? De hoeveelheid en kwaliteit van je haren gaat steeds meer achteruit en je wilt je daar niet bij neerleggen?
Wat is de oorzaak en wat kun je eraan doen?
Onze dermatologen zijn gespecialiseerd in haarproblemen. Tijdens een consult van ruim een uur stelt een van onze dermatologen de diagnose en wordt met je besproken welke behandelmogelijkheden er zijn.