neem contact op

info@intermedica.nl     024-711 1036    herhaalrecept

TARIEFWIJZIGING per 1-7-2021

TARIEFWIJZIGING per 1-7-2021

De Intermedica Kliniek is een kliniek voor medisch specialistische geneeskunde, een door de overheid erkend Zelfstandig Behandel Centrum met een kwaliteitskeurmerk van Kiwa en Zelfstandige Klinieken in Nederland (ZKN).
Vanaf 2001 verzorgen wij de diagnostiek en behandeling van haar-en nagelafwijkingen. In deze tijd is de kliniek uitgegroeid tot een nationaal erkend centrum met verwijzingen door huisartsen en dermatologen. Dit laatste maakt de kliniek tot een tertiair behandelcentrum. Wij hebben deze status bereikt door kennisvergaring, kennisdoorgave, onderzoeksresultaten en de laatste ontwikkelingen toe te passen op de behandeling van patiënten.

De tarieven die wij toepassen bij controle-bezoeken en tussentijdse consulten zijn erg laag ten opzichte van de tarieven die door dermatologen in ziekenhuizen worden gehanteerd.

HUIDIGE TARIEVEN tot 1 juli 2021
Tarief eerste bezoek (nieuw DBC): € 165
Tarief tussentijds bezoek tot 1 jaar na eerste bezoek : kosteloos
Tarief controle-bezoek (vervolg DBC): € 130

WIJZIGING TARIEVEN
De kostenstijging in de zorg en de hoge kosten van de coronapreventiemaatregelen noodzaken ons om de tarieven van de controlebezoeken en de tussentijdse controles aan te passen aan de DBC-systematiek.
In de DBC-systematiek wordt een DBC (Diagnose-Behandel-Combinatie) geopend bij een bezoek aan de kliniek. Alle bezoeken aan de kliniek tot 120 dagen na dit bezoek zijn kosteloos.
Na deze drie maanden wordt bij een bezoek een vervolg-DBC of een nieuw DBC geopend.
Het tarief van beide DBC’s wordt per 1 juli 2021 €165.

NIEUWE TARIEVEN vanaf 1 juli 2021
Tarief eerste bezoek (nieuw DBC): € 165
Tarief tussentijds bezoek tot 120 dagen na eerste bezoek : kosteloos
Tarief controle-bezoek (vervolg DBC): € 165

De DBC-factuur komt in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding vanuit de basiszorgverzekering.

 

 

Je maakt je zorgen over je haar? Wij kunnen je helpen!

De hoeveelheid en kwaliteit van je haren gaat steeds meer achteruit en je wilt je daar niet bij neerleggen? Tijdens een consult van een uur wordt je haarprobleem geanalyseerd, stelt een van onze dermatologen een diagnose en wordt met je besproken welke behandelmogelijkheden er zijn.