neem contact op

info@intermedica.nl     024-711 1036    herhaalrecept

TARIEVEN 2021 en 2022

TARIEVEN 2021 en 2022

De Intermedica Kliniek is een kliniek voor medisch specialistische geneeskunde, een door de overheid erkend Zelfstandig Behandel Centrum met een kwaliteitskeurmerk van Kiwa en Zelfstandige Klinieken in Nederland (ZKN).
Vanaf 2001 verzorgen wij de diagnostiek en behandeling van haar-en nagelafwijkingen. In deze tijd is de kliniek uitgegroeid tot een nationaal erkend centrum met verwijzingen door huisartsen en dermatologen. Dit laatste maakt de kliniek tot een tertiair behandelcentrum. Wij hebben deze status bereikt door kennisvergaring, kennisdoorgave, onderzoeksresultaten en de laatste ontwikkelingen toe te passen op de behandeling van patiënten.

De tarieven die wij toepassen bij controle-bezoeken en tussentijdse consulten zijn erg laag ten opzichte van de tarieven die door dermatologen in ziekenhuizen worden gehanteerd.

WIJZIGING TARIEVEN
De kostenstijging in de zorg en de hoge kosten van de coronapreventiemaatregelen noodzaken ons om de tarieven van de controlebezoeken en de tussentijdse controles aan te passen aan de DBC-systematiek.
In de DBC-systematiek wordt een DBC (Diagnose-Behandel-Combinatie) geopend bij een bezoek aan de kliniek. Alle bezoeken aan de kliniek tot 120 dagen na uw eerste bezoek bezoek zijn kosteloos.
Na deze vier maanden wordt bij een bezoek een nieuw (vervolg-)DBC geopend.
Het tarief van beide DBC’s is € 165.
Vanaf 01-01-2022 is het tarief voor beide DBC’s € 175, vanaf 01-07-2022 €195

SAMENGEVAT
Tarief eerste bezoek (nieuw DBC): € 165
Tarief tussentijds bezoek tot 120 dagen na eerste bezoek (initiatief arts) : kosteloos
Tarief controle-bezoek (vervolg DBC): € 165
Tarieven na 01-01-2022: € 175
Tarieven na 01-07-2022: € 195

De DBC-factuur komt in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding vanuit de basiszorgverzekering.

 

 

Je maakt je zorgen over je haar? Wij kunnen je helpen!

De hoeveelheid en kwaliteit van je haren gaat steeds meer achteruit en je wilt je daar niet bij neerleggen? Tijdens een consult van een uur wordt je haarprobleem geanalyseerd, stelt een van onze dermatologen een diagnose en wordt met je besproken welke behandelmogelijkheden er zijn.