neem contact op

info@intermedica.nl     024-711 1036    herhaalrecept

Over de Intermedica kliniek

Medische oplossingen bij haarproblemen

De Intermedica Kliniek is hèt landelijke expertisecentrum voor haarziekten. Collega dermatologen en (universitaire) ziekenhuizen gebruiken de Intermedica Kliniek als referentiecentrum voor second opinions voor patiënten met een haarziekten, overmatig haarverlies.
Wellicht vond u ons na een lange periode van onzekerheid en zoeken naar een oplossing. Bij de Intermedica Kliniek begrijpen we wat u bezighoudt.
De impact van problemen met het haar is meestal erg groot. Deze invloed is niet alleen merkbaar op de hoofdhuid zelf, maar ook op de psyche. Verlies van het haar kan leiden tot bezorgdheid, verdriet, paniek en zelfs depressiviteit. Er zijn haarziekten die zo zelden voorkomen dat zij slecht worden herkend, andere komen zó vaak voor dat zij niet als een afwijking worden beschouwd. Maar in alle gevallen is er behoefte aan een goede herkenning van het probleem en een juiste behandeling bij haaruitval. Maar al te vaak worden er middelen en technieken aangeboden die niet werkzaam zijn.

Waarom naar de Intermedica Kliniek?

Iedereen kan bij de Intermedica Kliniek terecht voor een objectief medisch advies van een ervaren dermatoloog bij problemen met alle haarafwijkingen en haarziekten, die zich bijvoorbeeld manifesteren in haaruitval, (extreem) haarverlies of kaalheid.
De artsen en dermatologen van de Intermedica Kliniek bieden u uitermate deskundig en objectief medisch advies en een eerlijke voorstelling van de behandelmogelijkheden en vooruitzichten.

De Intermedica Kliniek is, zoals alle ziekenhuizen, een Instituut voor Medisch Specialistische Zorg, een Zelfstandig Behandelcentrum (ZBC). Een ZBC is een door de overheid erkende kliniek waarbinnen medisch specialisten actief zijn.  In de Intermedica Kliniek werken artsen en medisch specialisten, waaronder dermatologen en neurologen. Naast het diagnostiseren en behandelen van haarziekten- en haarafwijkingen (haarverlies, haaruitval, kaalheid) adviseren zij over huidafwijkingen en -behandelingen en voeren deze behandelingen uit of laten deze onder toezicht uitvoeren door medisch geschoold personeel.

De Intermedica Kliniek is lid van de ZKN (vereniging van Zelfstandige Klinieken in Nederland)

Meten is weten

De Intermedica Kliniek beschikt over zeer geavanceerde apparatuur om hoofdhuid en haren nauwkeurig te registreren en te documenteren. Om het verloop van de haaruitval of de behandeling te volgen wordt de hoofdhuid tijdens een trichoscan digitaal vastgelegd met overzichts- en detailopnamen. Daarmee wordt het aantal haren per vierkante centimeter bepaald en wordt de kwaliteit van de haren beoordeeld.  Bij controles (éénmaal per jaar) wordt de trichoscan herhaald en zijn wij èn u in staat de voortgang van de behandeling te volgen.  Uw huisarts en verwijzend specialist worden geïnformeerd over onze bevindingen.
Op deze website vindt u heel veel informatie over haarziekten, haaraandoeningen, haaruitval, haarverlies, kaalheid….

Een afspraak bij de Intermedica Kliniek

U kunt in de Intermedica kliniek terecht op afspraak, meestal binnen een termijn van twee à drie weken.

Onze specialisten

De specialisten van de Intermedica Kliniek zijn u graag van dienst.
Om contact op te nemen kunt u hier klikken.

Sherief Janmohamed

Dermatoloog

Lees verder

Albert Gho

Arts

Lees verder

Intermedica Kliniek

Kliniek voor dermatologie en trichologie
Onze diensten:

Haaruitval behandelen

Heeft u haaruitval, dunner wordend haar of bent u kalend?  De Interme

Lees verder

Mannen en haaruitval

Zeer veel mannen vertonen een klassiek patroon van erfelijke kaalheid:

Lees verder

Vrouwen en haaruitval

Een schrikbeeld voor vrouwen: dun haar en een kapsel waarbij de hoofdh

Lees verder

Trix Basic supplement

Lees verder

Trix Fibers camouflage

Trix Fibers – een product van Intermedica Kliniek Een snelle, ee

Lees verder

Haarwoordenboek

Klik op alfabet door ons `haarwoordenboek`. Komt uw woord niet voor? Z

Lees verder

Je maakt je zorgen over je haar? Wij kunnen je helpen!

Je haar wordt steeds dunner? Je verliest meer haren dan wat je als normaal zou beschouwen? Je haargrens is anders dan voorheen? De hoeveelheid en kwaliteit van je haren gaat steeds meer achteruit en je wilt je daar niet bij neerleggen?
Wat is de oorzaak en wat kun je eraan doen?
Onze dermatologen zijn gespecialiseerd in haarproblemen. Tijdens een consult van ruim een uur stelt een van onze dermatologen de diagnose en wordt met je besproken welke behandelmogelijkheden er zijn.