neem contact op

info@intermedica.nl     024-711 1036    herhaalrecept

Mannen en haaruitval

Intermedica Kliniek te Boxmeer voor succesvolle behandelingen bij haaruitval en kaalheidZeer veel mannen vertonen een klassiek patroon van erfelijke kaalheid: diepe inhammen en dunner wordend haar op de kruin. Hoewel haarverlies en kaalheid bij mannen een sociaal geaccepteerd verschijnsel is willen veel mannen verder haarverlies graag voorkomen. Een veelgestelde vraag bij de Intermedica Kliniek is dan ook: “Is er iets te doen aan haaruitval bij mannen?”  Het antwoord daarop is gelukkig bij de meest voorkomende vorm van haarverlies (alopecia androgenetica) bevestigend.
De aandoening waar ongeveer 70% van alle mannen krijgt mee te maken krijgt en die leidt tot licht haarverlies tot volledige kaalheid, heeft een erfelijke oorzaak. Deze is met geneesmiddelen veelal uitstekend te voorkomen. Behalve een erfelijke aandoening kan kaalheid ook andere oorzaken hebben. Extreme stress-situaties bijvoorbeeld kunnen leiden tot bovenmatig haaruitval. Ook een ziekte kan er de oorzaak van zijn dat uw lichaam haar zal afstoten. Een goede diagnose is van essentieel belang voor de keuze van een behandeling en de voorspelling van het behandelresultaat. De dermatologen van de Intermedica Kliniek adviseren u bij haaruitval en informeren u graag over de behandelmogelijkheden die er zijn voor mannen met haaruitval.

Over de meest voorkomende oorzaken van haarverlies bij mannen en de bijbehorende behandelmethoden leest u hier meer. Op de pagina “Veelgestelde vragen” vindt u tevens antwoord op de vragen die velen voor u al stelden.

Natuurlijk beantwoorden we al uw vragen over haaruitval en uw eigen situatie graag tijdens een persoonlijk gesprek. Wilt u een persoonlijk consult met een dermatoloog over uw haarprobleem, klik hier:

Intermedica Kliniek

Kliniek voor dermatologie en trichologie
Onze diensten:

Haaruitval behandelen

Heeft u haaruitval, dunner wordend haar of bent u kalend?  De Interme

Lees verder

Mannen en haaruitval

Zeer veel mannen vertonen een klassiek patroon van erfelijke kaalheid:

Lees verder

Vrouwen en haaruitval

Een schrikbeeld voor vrouwen: dun haar en een kapsel waarbij de hoofdh

Lees verder

Trix Basic supplement

Lees verder

Trix Fibers camouflage

Trix Fibers – een product van Intermedica Kliniek Een snelle, ee

Lees verder

Haarwoordenboek

Klik op alfabet door ons `haarwoordenboek`. Komt uw woord niet voor? Z

Lees verder

Onze specialisten

De specialisten van de Intermedica Kliniek zijn u graag van dienst.
Om contact op te nemen kunt u hier klikken.

Sherief Janmohamed

Dermatoloog

Lees verder

Albert Gho

Arts

Lees verder

Je maakt je zorgen over je haar? Wij kunnen je helpen!

Je haar wordt steeds dunner? Je verliest meer haren dan wat je als normaal zou beschouwen? Je haargrens is anders dan voorheen? De hoeveelheid en kwaliteit van je haren gaat steeds meer achteruit en je wilt je daar niet bij neerleggen?
Wat is de oorzaak en wat kun je eraan doen?
Onze dermatologen zijn gespecialiseerd in haarproblemen. Tijdens een consult van ruim een uur stelt een van onze dermatologen de diagnose en wordt met je besproken welke behandelmogelijkheden er zijn.