neem contact op

info@intermedica.nl     024-711 1036    herhaalrecept

TARIEVEN 2023

TARIEVEN 2023

De Intermedica Kliniek is een kliniek voor medisch specialistische geneeskunde, een door de overheid erkend Zelfstandig Behandel Centrum met een kwaliteitskeurmerk van Kiwa en Zelfstandige Klinieken in Nederland (ZKN).
Vanaf 2001 verzorgen wij de diagnostiek en behandeling van haar-en nagelafwijkingen. In deze tijd is de kliniek uitgegroeid tot een nationaal erkend centrum met verwijzingen door huisartsen en dermatologen. Dit laatste maakt de kliniek tot een tertiair behandelcentrum. Wij hebben deze status bereikt door kennisvergaring, kennisdoorgave, onderzoeksresultaten en de laatste ontwikkelingen toe te passen op de behandeling van patiënten.

WIJZIGING TARIEVEN
De kostenstijging in de zorg en kostenstijgingen in het algemeen noodzaken ons om de tarieven aan te passen.
In de DBC-systematiek wordt een DBC (Diagnose-Behandel-Combinatie) geopend bij een bezoek aan de kliniek. Alle bezoeken aan de kliniek tot 120 dagen na uw eerste bezoek bezoek zijn kosteloos.
Na deze vier maanden wordt bij een bezoek een nieuw (vervolg-)DBC geopend.
Het tarief van deze DBC’s is tot en met 31-06-2023 € 195.
Het tarief van deze DBC’s is vanaf 01-07-2023 € 215.

SAMENGEVAT
Tarief eerste bezoek (nieuw DBC): € 195
Tarief tussentijds bezoek tot 120 dagen na eerste bezoek (initiatief arts) : kosteloos
Tarief controle-bezoek (vervolg DBC): € 195
Tarieven vanaf 01-01-2023: € 195
Tarieven na 01-07-2023: € 215

Elke DBC-factuur komt in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding vanuit de basiszorgverzekering. U leest hier meer over de vergoeding.

 

 

Je maakt je zorgen over je haar? Wij kunnen je helpen!

Je haar wordt steeds dunner? Je verliest meer haren dan wat je als normaal zou beschouwen? Je haargrens is anders dan voorheen? De hoeveelheid en kwaliteit van je haren gaat steeds meer achteruit en je wilt je daar niet bij neerleggen?
Wat is de oorzaak en wat kun je eraan doen?
Onze dermatologen zijn gespecialiseerd in haarproblemen. Tijdens een consult van ruim een uur stelt een van onze dermatologen de diagnose en wordt met je besproken welke behandelmogelijkheden er zijn.