neem contact op

info@intermedica.nl     024-711 1036    herhaalrecept

Ids Boersma

Dermatoloog

BIG-nummer: 99020084901

Ids Boersma (1952) is dermatoloog en psycholoog. Hij volgde zijn opleiding tot klinisch psycholoog aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Aan deze universiteit doorliep hij ook de opleiding tot arts. Aan de Katholieke Universiteit te Leuven, België, specialiseerde hij zich in de dermatologie.

Als dermatoloog was Ids Boersma tot aan zijn pensionering medio 2018 verbonden aan het Albert Schweitzer ziekenhuis te Zwijndrecht en sinds 2002 tot heden aan de Intermedica Kliniek. Naast zijn uitgebreide praktijk in de algemene dermatologie heeft de dermatologische oncologie en de trichologie (haarziekten en haarafwijkingen) zijn specifieke interesse en deskundigheid. Tevens doet hij onderzoek op het terrein van de cosmetische dermatologie.

Op genoemde gebieden geniet hij nationale en internationale bekendheid door zijn publicaties en is hij een veel gevraagd spreker.

Heeft u een vraag voor deze specialist? Stel de vraag via ons contactformulier.

Je maakt je zorgen over je haar? Wij kunnen je helpen!

De hoeveelheid en kwaliteit van je haren gaat steeds meer achteruit en je wilt je daar niet bij neerleggen? Tijdens een consult van een uur wordt je haarprobleem geanalyseerd, stelt een van onze dermatologen een diagnose en wordt met je besproken welke behandelmogelijkheden er zijn.