neem contact op

info@intermedica.nl     024-711 1036    herhaalrecept

FAQ – Wat kost een haarconsult en een behandeling?

De kosten van een haarconsult bedragen 175 euro. De beantwoording van vragen, behandeling van klachten en het voorschrijven van (herhaal)recepten is voor de duur van een jaar na de eerste bezoekdatum in het consulttarief inbegrepen.
Tussentijdse bezoeken aan de kliniek zijn tot 120 dagen na de eerste bezoekdatum in het consulttarief van het eerste DBC inbegrepen. Tussentijdse consulten worden uitsluitend afgesproken op basis van een voorafgaand (telefonisch) consult of initiatief van de dermatoloog.

Circa een jaar na inzetten van een behandeling volgt een controle-consult en worden de behandelresultaten (aan de hand van foto’s, haardikte- en haardichtheidsmeting) vergeleken met de situatie ten tijde van het eerste bezoek. De kosten van een controle-consult (nieuw DBC) bedragen 175 euro.
Kosten van geneesmiddelen die naar aanleiding van een consult bij de Intermedica Kliniek worden voorgeschreven zijn uiteraard niet inbegrepen in de consultkosten.

Consultkosten dienen ten tijde van uw bezoek te worden voldaan. U kunt pinnen, maar ook contante betalingen worden geaccepteerd. U ontvangt een DBC-nota die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

TARIEVEN tot en met 31-12-2021 (Zie hier in PDF)
Tarief eerste bezoek (nieuw DBC): €165
Tarief tussentijdse controle tot 120 dagen na het eerste bezoek (initiatief arts): kosteloos
Tarief controlebezoek (nieuw DBC): €165

TARIEVEN vanaf 01-01-2022 (Zie hier in PDF)
Tarief eerste bezoek (nieuw DBC): €175
Tarief eerste bezoek vanaf 01-07-2022: € 195
Tarief tussentijdse controle tot 120 dagen na het eerste bezoek (initiatief arts): kosteloos
Tarief controlebezoek (nieuw DBC): €175 
Tarief controlebezoek vanaf 01-07-2022: € 195

Je maakt je zorgen over je haar? Wij kunnen je helpen!

Je haar wordt steeds dunner? Je verliest meer haren dan wat je als normaal zou beschouwen? Je haargrens is anders dan voorheen? De hoeveelheid en kwaliteit van je haren gaat steeds meer achteruit en je wilt je daar niet bij neerleggen?
Wat is de oorzaak en wat kun je eraan doen?
Onze dermatologen zijn gespecialiseerd in haarproblemen. Tijdens een consult van ruim een uur stelt een van onze dermatologen de diagnose en wordt met je besproken welke behandelmogelijkheden er zijn.