neem contact op

info@intermedica.nl     024-711 1036    herhaalrecept

FAQ – Wat kost een haarconsult en een behandeling?

De kosten van een eerste haarconsult bedragen 165 euro. De beantwoording van vragen, behandeling van klachten, tussentijdse bezoeken aan de kliniek en het voorschrijven van (herhaal)recepten is voor de duur van een jaar na de eerste bezoekdatum in het consulttarief inbegrepen.
Circa een jaar na inzetten van een behandeling volgt een controle-consult en worden de behandelresultaten (aan de hand van foto’s, haardikte- en haardichtheidsmeting) vergeleken met de situatie ten tijde van het eerste bezoek. De kosten van een controle-consult bedragen 130 euro.
Kosten van geneesmiddelen die naar aanleiding van een consult bij de Intermedica Kliniek worden voorgeschreven zijn uiteraard niet inbegrepen in de consultkosten.
Consultkosten dienen ten tijde van uw bezoek te worden voldaan. U kunt pinnen, maar ook contante betalingen worden geaccepteerd. U ontvangt een DBC-nota die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Je maakt je zorgen over je haar? Wij kunnen je helpen!

De hoeveelheid en kwaliteit van je haren gaat steeds meer achteruit en je wilt je daar niet bij neerleggen? Tijdens een consult van een uur wordt je haarprobleem geanalyseerd, stelt een van onze dermatologen een diagnose en wordt met je besproken welke behandelmogelijkheden er zijn.