neem contact op

info@intermedica.nl     024-711 1036    herhaalrecept

FAQ – Krijg ik garantie op de behandeling met finasteride of dutasteride?

Soms is het mogelijk om kaalheid te verminderen, namelijk in het geval van erfelijke kaalheid in het beginstadium. Er zijn dan veel haren, die door het proces dun (in diameter) zijn geworden. Met een geneesmiddel kunnen deze haren weer dikker worden en dit heeft een gunstig effect op de mate van kaalheid: de hoofdhuid wordt beter bedekt.
Meestal echter is behoud van het haar het doel van de behandeling van erfelijke kaalheid. Dit omdat haarzakjes, de orgaantjes in de huid waaruit de haren groeien en die door erfelijke kaalheid zijn verdwenen, nooit meer terugkomen.
De Intermedica Kliniek kan echter geen garantie geven. Dat doet geen enkele arts in geen enkel ziekenhuis. Wel hebben wij een inspanningsverplichting om het gestelde doel te bereiken. Bij het bereiken van dit doel doen wij onze uiterste best, maar hebben wij ook te maken met de mate waarin de patiënt meewerkt en de individuele factoren die bij een behandeling een rol spelen en waarop wij geen invloed hebben.

Je maakt je zorgen over je haar? Wij kunnen je helpen!

De hoeveelheid en kwaliteit van je haren gaat steeds meer achteruit en je wilt je daar niet bij neerleggen? Tijdens een consult van een uur wordt je haarprobleem geanalyseerd, stelt een van onze dermatologen een diagnose en wordt met je besproken welke behandelmogelijkheden er zijn.