neem contact op

info@intermedica.nl     024-711 1036    herhaalrecept

FAQ – Hoe kan het dat mijn haarverlies niet is verminderd nu ik een halfjaar Diane/Yasmin/Yaz pil gebruik?

Hebben de haren, die nu uitvallen, de lengte van het kapsel (lange haren)? Of zijn het voornamelijk korte, dunne haren? Lange haren wisselen omdat zij aan het einde van de groeifase zitten. Deze wisseling is een natuurlijk proces, waarbij een uitgevallen haar altijd weer wordt vervangen door een nieuwe. Soms zijn er perioden waarin de haren meer wisselen dan in andere perioden. In principe hoeft u daaraan niets te doen omdat het een natuurlijk proces betreft. Het wisselen van de haren kan iets worden geremd en de groei van de nieuwe haren kan iets worden verbeterd met een gericht voedingssupplement. U kunt dus eventueel een voedingssupplement gebruiken, bijvoorbeeld voor een periode van een halfjaar. Als u wilt weten welke stoffen er in het supplement moeten zitten kunt u hier verder lezen.

Eventueel kunt u een afspraak maken voor een (controle)onderzoek. Er zullen dan (opnieuw) foto’s worden gemaakt en er zal worden bekeken wat er veranderd is aan uw haar. Op basis van deze gegevens kan een goede inschatting gemaakt worden van wat er aan de hand is (haaruitval door erfelijkheid of door natuurlijke wisselingen) en wat er aan gedaan kan worden.

Je maakt je zorgen over je haar? Wij kunnen je helpen!

De hoeveelheid en kwaliteit van je haren gaat steeds meer achteruit en je wilt je daar niet bij neerleggen? Tijdens een consult van een uur wordt je haarprobleem geanalyseerd, stelt een van onze dermatologen een diagnose en wordt met je besproken welke behandelmogelijkheden er zijn.