neem contact op

info@intermedica.nl     024-711 1036    herhaalrecept

Avene Couperose en rosacea

AVENE COUPEROSE EN ROSACEA
Couperose en rosacea zie je vrijwel altijd op op de neusvleugels en wangen als gevolg van een verwijding van fijne bloedvaatjes.
Je krijgt sneller couperose als je van nature een dunne, gevoelige huid hebt, of die nou droog, vet of gemengd is.
Bij het ouder worden kunnen de fijne, rode adertjes toenemen en ook temperatuurschommelingen, kou, wind, irriterende hygiëne- of verzorgingsproducten, ongeschikte verzorgende behandelingen kunnen de huid rood laten opvlammen.
Avene couperose producten zijn speciaal ontwikkeld om jouw gevoelige rode huid te kalmeren en ontstekingen te voorkomen. Je kunt het gebruiken bij tijdelijke roodheid (b.v. na een behandeling) en bij diffuse roodheid.

Laat Avene couperose en rosacea verzachten en kalmeren
Roodheid verminderen, je huid verzachten, hydrateren, kalmeren en beschermen: dat doen de producten in alle zachtheid en met overdag een zonbeschermingsfactor, een must bij couperose en rosacea. De producten bevatten geen parabenen.
Net als bij alle Avene producten is het raadzaam om reinigen, kalmeren, verzorgen en beschermen op elkaar af te stemmen, alleen op die manier zul je het meeste effect zien van Avene couperose producten.
Tip: Na het reinigen van je huid een fijne nevel van Avene Eau thermale verstuiven voor extra verzachting.
Tip: Je kunt ook met producten van Avene couperose camoufleren, klik hier voor de bijpassende camouflage make up.

Je maakt je zorgen over je haar? Wij kunnen je helpen!

De hoeveelheid en kwaliteit van je haren gaat steeds meer achteruit en je wilt je daar niet bij neerleggen? Tijdens een consult van een uur wordt je haarprobleem geanalyseerd, stelt een van onze dermatologen een diagnose en wordt met je besproken welke behandelmogelijkheden er zijn.