neem contact op

info@intermedica.nl     024-711 1036    herhaalrecept

Blog

ACNE LITTEKENS – proefpersonen gezocht

Proefpersonen-acne-littekensWIJ ZOEKEN NOG KANDIDATEN: Voor een onderzoek voor een product dat acne littekens doet vervagen zoeken wij proefpersonen. Als er geen sprake meer is van actieve acne en u geen isotretinoïne (Roaccutane) gebruikt zou u een geschikte proefpersoon kunnen zijn. Tijdens een intakegesprek wordt beoordeeld of u in aanmerking komt. Vervolgens zal er sprake zijn van enkele evaluatie-afspraken waarbij de aandoening gefotografeerd wordt en het verloop van de behandeling wordt vastgelegd.
U kunt zich aanmelden via info@intermedica.nl Vermeldt hierbij “Acne”. Wanneer u zich aanmeldt nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

VOETSCHIMMEL of ZWEMMERSECZEEM

fb-dit-is-voetschimmelHOE HERKENT U VOETSCHIMMEL?

Heeft u witte schilfering van de huid van uw voet(en) en soms kloofjes tussen de tenen, jeukende blaasjes aan de voetzolen of rode en schilferende huidafwijkingen die vooral aan de voetranden zichtbaar zijn? Dan is het goed mogelijk dat u een voetschimmel heeft. Schimmelinfecties aan de voeten komen veel voor: zeker 10% van de volwassen bevolking heeft er last van.

WAT IS DE OORZAAK VAN VOETSCHIMMEL?
Voetschimmel wordt ook wel zwemmerseczeem genoemd en is besmettelijk: u kunt een voetschimmel krijgen als u met blote voeten loopt in een ruimte waar andere mensen met een voetschimmel lopen, zoals in een zwembad of doucheruimtes. In een vochtige en warme omgeving kunnen schimmels goed groeien.

De artsen van de Intermedica Kliniek doen onderzoek naar de werkzaamheid van een nieuw product tegen voetschimmel. In het kader daarvan zijn wij op zoek naar proefpersonen. Woont u in (de buurt van) Boxmeer en kunt u helpen?
Voor een onderzoek voor een middel dat voetschimmel behandelt worden proefpersonen gezocht.
Tijdens een intakegesprek wordt beoordeeld of u in aanmerking komt. Vervolgens zal er sprake zijn van enkele evaluatie-afspraken waarbij de aandoening gefotografeerd wordt en het verloop van de behandeling wordt vastgelegd.
U kunt zich aanmelden via info@intermedica.nl Vermeldt hierbij “voetschimmel”. Wanneer u zich aanmeldt nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

PROEFPERSONEN GEZOCHT

De artsen van de Intermedica Kliniek doen onderzoek naar de werkzaamheid van nieuwe producten voor bepaalde dermatologische aandoeningen. In het kader daarvan zijn wij op zoek naar proefpersonen. Woont u in de buurt van Boxmeer en kunt u helpen?

WIJ ZOEKEN NOG KANDIDATEN: Voor een onderzoek voor een middel dat voetschimmel behandelt worden proefpersonen gezocht. Tijdens een intakegesprek wordt beoordeeld of u in aanmerking komt. Vervolgens zal er sprake zijn van enkele evaluatie-afspraken waarbij de aandoening gefotografeerd wordt en het verloop van de behandeling wordt vastgelegd.
U kunt zich aanmelden via info@intermedica.nl Vermeldt hierbij “voetschimmel”. Wanneer u zich aanmeldt nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

WIJ ZOEKEN NOG KANDIDATEN: Voor een onderzoek voor een product dat handwratten op een nieuwe manier behandelt worden proefpersonen gevraagd. Heeft u handwratten? Tijdens een intakegesprek wordt beoordeeld of u in aanmerking komt. Vervolgens zal er sprake zijn van enkele evaluatie-afspraken waarbij de aandoening gefotografeerd wordt en het verloop van de behandeling wordt vastgelegd.
U kunt zich aanmelden via info@intermedica.nl Vermeldt hierbij “handwratten”. Wanneer u zich aanmeldt nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

WIJ ZOEKEN NOG KANDIDATEN: Voor een onderzoek voor een product dat voetwratten op een nieuwe manier behandelt worden proefpersonen gevraagd. Heeft u voetwratten? Tijdens een intakegesprek wordt beoordeeld of u in aanmerking komt. Vervolgens zal er sprake zijn van enkele evaluatie-afspraken waarbij de aandoening gefotografeerd wordt en het verloop van de behandeling wordt vastgelegd.
U kunt zich aanmelden via info@intermedica.nl Vermeldt hierbij “voetwratten”. Wanneer u zich aanmeldt nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

WIJ ZOEKEN NOG KANDIDATEN: Voor een onderzoek voor een product dat acne littekens in de vorm van diepe putjes, zogenaamde ice pick scars doet vervagen zoeken wij proefpersonen. Als er geen sprake meer is van actieve acne en u geen isotretinoïne (Roaccutane) gebruikt zou u een geschikte proefpersoon kunnen zijn. Tijdens een intakegesprek wordt beoordeeld of u in aanmerking komt. Vervolgens zal er sprake zijn van enkele evaluatie-afspraken waarbij de aandoening gefotografeerd wordt en het verloop van de behandeling wordt vastgelegd.
U kunt zich aanmelden via info@intermedica.nl Vermeldt hierbij “Acne”. Wanneer u zich aanmeldt nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Proefpersonen-voetschimmel proefpersonen-handwratten Proefpersonen-acne-littekens

 

Open huis IL Haarwerken

IMG_0505

Op 15 november j.l organiseerden wij een Open Huis voor IL Haarwerken.
De belangstelling was groot! Wilt u voor een volgende gelegenheid een uitnodiging ontvangen, schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief!

Wilt u persoonlijk advies over een haarwerk? Een vrijblijvend informatief gesprek is kosteloos. Neemt u contact op met de kliniek.

 

 

 

(Omwille van de privacy van de belangstellenden tonen wij op deze site geen uitgebreide fotoserie)

Finasteride en dutasteride voor vrouwen

Op grond van een recente uitlating van de Inspectie voor de Gezondheidszorg is het nu mogelijk om finasteride of dutasteride voor te schrijven aan vrouwen met haaruitval door alopecia androgenetica als:
– er sprake is van onvruchtbaarheid (post-menopauzaal, gesteriliseerd)*
– finasteride of dutasteride in uw situatie de enige mogelijke behandeling is (en dus andere behandelingen niet of onvoldoende werkzaam zijn);
-u volledig bent geïnformeerd omtrent de voor- en nadelen van finasteride en dutasteride (“informed consent”);
– overleg heeft plaatsgevonden met de apotheek die het geneesmiddel aflevert.

Het is uitsluitend de dermatoloog die de situatie beoordeelt en beslist of aan alle voorwaarden is voldaan.

*Het bijwerkingencentrum Lareb heeft in de periode tussen 2005 en 2014 tien meldingen ontvangen van mogelijke bijwerkingen van finasteride/dutasteride bij vrouwen. Twee van deze meldingen betrof het gebruik van finasteride tijdens een zwangerschap. Op grond hiervan wordt apotheken geadviseerd geen finasteride en dutasteride af te leveren aan vruchtbare vrouwen. Het volledige bericht van Lareb vindt u hier.

Nieuwe website

Wanneer u een vaste bezoeker bent van deze website zult u ongetwijfeld zien dat de website is vernieuwd. Met onze verhuizing naar Boxmeer was een update van onze site heel welkom. Mocht u problemen van technische aard ondervinden, of niet kunnen vinden wat u zoekt, dan kunt u per e-mail contact opnemen: info@intermedica.nl.
Aan de website wordt verder gewerkt en verbeterd. Heeft u suggesties, dan houden wij ons aanbevolen!

Je maakt je zorgen over je haar? Kunnen we je helpen?

De hoeveelheid en kwaliteit van je haren gaat steeds meer achteruit en je wilt je daar niet bij neerleggen? Tijdens een consult van een uur wordt je haarprobleem geanalyseerd, stelt een van onze dermatologen een diagnose en wordt met je besproken welke behandelmogelijkheden er zijn.