neem contact op

info@intermedica.nl     024-711 1036    herhaalrecept

Avene Zonnebrand

AVENE ZONNEBRAND (oranje) voor de gevoelige huid
De Avene zonnebrand producten bieden maximale bescherming tegen UV-A en UV-B, zelfs voor gevoelige huidtypen.
De oranje lijn is geschikt voor het hele gezin. Het bevat de zeer effectieve brede SunSitive bescherming.
De Avene zonnebrand producten met oranje lijn bevatten een combinatie van fotostabiele zonnefilters:
Tinesorb S, Parsol 1789, Uvasorb HEB en een organisch filter: Tinosorb M. Daarnaast bevatten ze Pro-tocopheryl, een afgeleide van vitamine E, dat beschermt tegen vrije radicalen en daarmee huidveroudering voorkomt, en Avene Thermaal water (kalmerend, verzachtend en anti-irriterend).
Alle Avene zonnebrand producten in deze lijn zijn vrij van parabenen, zonder alcohol, zonder siliconen en zonder octocryleen en bovendien zeer waterbestendig.

Avene ZONNECREME (wit) met minerale filters voor de zon-allergische huid
De witte lijn Avene zonnebrand lijn heeft een 100% mineraalfilter. en is daardoor een zuivere minerale UV-bescherming. Deze Avene zonnebrand is bijzonder geschikt voor jonge kinderen, mensen met allergieën en eczeem, bij intoleranties voor chemische filters, na dermatologische procedures of bij recente littekens. De producten zijn vrij van parabenen, bevatten geen geurstoffen en zijn zeer waterbestendig.
Voor het eerst zijn er producten die dezelfde bescherming bieden die eerder alleen producten met chemische filters konden garanderen!

Je maakt je zorgen over je haar? Wij kunnen je helpen!

De hoeveelheid en kwaliteit van je haren gaat steeds meer achteruit en je wilt je daar niet bij neerleggen? Tijdens een consult van een uur wordt je haarprobleem geanalyseerd, stelt een van onze dermatologen een diagnose en wordt met je besproken welke behandelmogelijkheden er zijn.