neem contact op

info@intermedica.nl     024-711 1036    herhaalrecept

Avene Anti-ageing

AVENE voor de OUDER WORDENDE HUID
Avene AOxitive: Bij de eerste tekenen van huidveroudering. Helpt om oxidatieve stress te voorkomen. Het gamma bestaat uit 2 complexen van aanvullende actieve bestanddelen (voor overdag en ’s nachts) om het ontstaan van de eerste rimpels te voorkomen en de huid zo lang mogelijk mooi te houden. Geschikt voor alle gevoelige huidtypes. Bevat Pro-vitamine E (pre-tocoferyl) en Pro-vitamine C (ascorbylglucoside) in de producten voor overdag, beschermen de huid tegen oxidatieve stress, vertragen de eerste tekenen van huidveroudering en versterken de glans van de huid.
Avene A-Oxitive bevat ook Pro-vitamine E (Pre-tocoferyl) en retinaldehyde, die werken ’s nachts, verbeteren de huidkwaliteit en vertragen huidveroudering.

Avene PhysioLift: Diepe rimpels, diepe groeven, minder stevige huid
Met het stijgen van de jaren ontstaan mimische rimpels en uitgesproken lijnen zichtbaar. PhysioLift bevat hoogst efficiënte ingrediënten zoals gefragmenteerd hyaluronzuur en retinaldehyde die zorgen voor het gladstrijken en vernieuwen van de huid van binnenuit. De innovatie: ascofillineTM, een actief ingrediënt ontwikkeld door de Laboratoires Dermatologiques Avene, die voor het herstel van het lichaamseigen collageen zorgt. Hierdoor ontstaat een gladde, volle huid en een gezonde teint! Het Avene PhysioLift gamma strijkt blijvende rimpels glad, maakt de huid strakker en doet haar opnieuw stralen.

Avene DermAbsolu: Verzorgingsproducten die speciaal werden ontwikkeld om de rijpere gevoelige huid stevigheid, vitaliteit en comfort te bieden dankzij de doeltreffende werking van een unieke combinatie van gepatenteerde bestanddelen. Avene Dermabsolu is een heerlijke, luxe en romige productlijn.

Je maakt je zorgen over je haar? Wij kunnen je helpen!

De hoeveelheid en kwaliteit van je haren gaat steeds meer achteruit en je wilt je daar niet bij neerleggen? Tijdens een consult van een uur wordt je haarprobleem geanalyseerd, stelt een van onze dermatologen een diagnose en wordt met je besproken welke behandelmogelijkheden er zijn.