neem contact op

info@intermedica.nl     024-711 1036    herhaalrecept

Allergische huid

Heb je een allergische huid? Avène Tolerance Extreme: de enige verzorgingsproducten die geen enkel bewaarmiddel bevatten en volledig steriel zijn. Dit is een wereldwijde primeur in de dermo-cosmetica. Nadat de Laboratoires Avène het unieke D.E.F.I.-afsluitsysteem hebben ontwikkeld, waarmee een product gedurende de volledige gebruiksduur steriel blijft, gaan ze nog een stap verder.
De Laboratoires Avène stellen namelijk een procedé voor dat uniek is in de hele wereld en dat de steriliteit gedurende het volledige productieproces garandeert:
– integrale sterilisatie van het productiemateriaal,
– gepatenteerde sterilisatie van de formules,
– verpakking in steriele units.

RESULTAAT: 0% bewaarmiddelen (zowel opgelijste als niet-opgelijste bewaarmiddelen), parabenen, parfum of alcohol
Avène Tolérance Extrême verzorgingsproducten zijn bijzonder geschikt voor de reactieve of snel geïrriteerde huid, zelfs na lichte brandwonden en chirurgische procedures. Ze verzachten irritatie meteen; de huid wordt langdurig beschermd en voelt opnieuw heerlijk comfortabel aan.

Je maakt je zorgen over je haar? Wij kunnen je helpen!

De hoeveelheid en kwaliteit van je haren gaat steeds meer achteruit en je wilt je daar niet bij neerleggen? Tijdens een consult van een uur wordt je haarprobleem geanalyseerd, stelt een van onze dermatologen een diagnose en wordt met je besproken welke behandelmogelijkheden er zijn.