top of page

Afspraak maken

Ons team van experts is gespecialiseerd in het stellen van de juiste diagnose bij alle klachten die te maken hebben met haar, haarverdunning, haaruitval, alle andere haarproblemen en problemen met haargroei. 
We bespreken de beste behandeling passend bij jouw behoeften op basis van onze jarenlange ervaring.

Heb je last van dunner wordend haar, haaruitval of een andere haar-gerelateerde klacht, wij zijn er om je te helpen. Ons zorgzame en deskundige team werkt samen met jou aan een oplossing die bij je past.
Plan hier zelf je afspraak. Dit kan met èn zonder verwijzing, meer uitleg vind je bij "vergoeding".

Ben je onder behandeling bij Intermedica? Plan dan hier zelf je controle-afspraak. Een verwijsbrief is niet nodig.

Kies je afspraak

K. L. geverifieerd

"Zeer goede kliniek!Medewerkers nemen alle tijd om alles goed uit te leggen en eventuele vragen te beantwoorden. Ik ben blij dat ik zelf de stap gezet heb (zonder verwijzing)hierheen te gaan.Op advies de yaz pil icm, minoxedil en Trix basic gaan gebruiken. Ik ben blij erkenning te hebben gekregen, sta erg positief tegenover de behandeling en heb hoop dat mn haar gaat verbeteren!!!En wat fijn is je kunt meteen terecht zonder lange wachttijden."

F.Z. geverifieerd

"Er werd zeer professioneel en duidelijk aangegeven welke mogelijkheden ik kan volgen om mijn haaruitval te verminderen. Zowel de dermatoloog als de consultant waren erg empathisch."

I. B. geverifieerd

"Dit is echt een hele fijne kliniek. Zeer proffesioneel en super vriendelijk personeel. Je voelt je kwetsbaar bij haarverlies, maar ze helpen je erg goed. Ik gebruik medicijnen en ik zie echt verschil. Wacht niet te lang maar maak hier een afspraak. Kan zelfs op zaterdag."
 

P.J. geverifieerd

"Even zoeken.maar dan heb je ook wat! Het gebouw ligt een beetje verscholen maar als je belt, word je meteen goed op weg geholpen. Prettige kliniek, professionele hulp en vriendelijke mensen."

bottom of page