neem contact op

info@intermedica.nl     024-711 1036    herhaalrecept

Ik heb een afspraak in de Corona-periode, wat is jullie werkwijze?

Als uw afspraak gepland staat in de periode van Corona-maatregelen, dan zullen wij u bij uw bezoek vragen rekening te houden met ons Covid-19 protocol.
1. Uw afspraak kan niet doorgaan als u last heeft van (één van) de volgende klachten; luchtwegklachten, hoesten, verkoudheid, kortademigheid (ook zonder koorts), koorts, spierpijn, hoofdpijn en/of keelpijn.
2. Bij binnenkomst wordt u verzocht om uw handen  met desinfecterende handgel te desinfecteren en een mond-neusmasker te dragen.
3. Gebruikt u alstublieft de hygiëne-materialen die wij aan u beschikbaar zullen stellen.
4. We schudden geen handen en houden afstand, minimaal 1.5 meter van alle aanwezigen in de kliniek.
5. Wij vragen aanwijzingen voor verkeersstromen, veiligheid en hygiëne die u door medewerkers in de kliniek worden gegeven op te volgen.
6. Kom op tijd voor uw afspraak. Als u erg vroeg bent, verzoeken we u te wachten met het binnenkomen van de kliniek tot het tijdstip van uw afspraak. Kom ook niet te laat, dit brengt het veiligheidsprotocol in gevaar.
7. U komt bij voorkeur alleen. Een uitzondering wordt gemaakt voor minderjarige patiënten, zij kunnen met maximaal 1 volwassen begeleider binnenkomen. Als u samen reist met iemand of door iemand wordt afgezet/opgehaald, dan kan diegene wachten in de auto op de parkeerplaats.

Ook onze medewerkers zullen zich houden aan het Covid-19 protocol en dragen (afhankelijk van hun rol in de organisatie) mogelijk beschermende kleding en/of mondmaskers en/of handschoenen. Deurklinken, tafels, de balie, het pinapparaat en andere oppervlakken worden na elk consult schoongemaakt door onze medewerkers. Dit doen we voor uw en onze veiligheid. Onze werkwijze kan worden aangescherpt, bijgewerkt of gewijzigd.

Je maakt je zorgen over je haar? Wij kunnen je helpen!

De hoeveelheid en kwaliteit van je haren gaat steeds meer achteruit en je wilt je daar niet bij neerleggen? Tijdens een consult van een uur wordt je haarprobleem geanalyseerd, stelt een van onze dermatologen een diagnose en wordt met je besproken welke behandelmogelijkheden er zijn.